PARAGLIDING

ALT OM LINJA


Ønsker du å sveve over noen av de fineste stedene i verden, i tillegg leke deg i pudder skolens bakgård Jotunheimen? Den utrolig populære paragliderlinjen har klart å gjøre drømmer virkelig år etter år. Vi skal klyve kvasse tinder, sitte rundt bålet med gode venner, og fly over verdens fineste landskap i Norge, Hellas og Sør-Afrika.

Reis

Sør-Afrika + Hellas

Fokus

Adrenalin

Paragliding

Paraglideropplæringen starter i Norge, her flyr vi først i skolebakken før vi går over til de høye flyturene. Vi har praktfulle flysteder i nærheten av skolen, men for å få best mulig erfaring og opplæring fortsetter vi kursingen i Drama, Hellas. Her bor vi sammen i tidenes koseligste atmosfære, med meget god mat og fantastiske flymuligheter.

Vi har funnet det mest perfekte paragliderparadis på jord, i Hellas og i Sør-Afrika. Tenk deg å sveve høyt over et landskap man i fra før sliter med å beskrive med ord, samtidig som delfinene leker i havet uten for stranden der du skal lande med vingen din.

Priser

Kost og losj
83 000,-
Kost/losji dekker hus og mat i den tiden skolen er åpen.
Felleskostnader
16 000,-
Felleskostnader dekker bl.a utstyrsleie, kopiering, valgfag, fellesfag, fellesturerr
Linjekostnad
55 000,-
Linjekostnader dekker bl.a. alle turer innland/utland, aktiviteter, instruktører, utstyrsleie

Studietur til Sør-Afrika

I november vil vi tilbringe mye tid i Sør-Afrika, på steder som er kjente for sine unike opplevelser. Sør-Afrika byr på naturopplevelser du aldri vil glemme. Når du i tillegg befinner deg i luften, flygende over landskapet, da er det faktisk over fatteevne for den som ikke har vært der! De 3 ukene i Sør-Afrika er spekket med innhold. For å nevne noe; Paragliding, Fallskjermhopp, dykking med hvithai, Verdens høyeste strikkhopp, bading med pingviner, safari, surfing, kajakk og strandliv.

Kultur og møte med folket
Du vil få muligheten til å tilbringe tid med lokalbefolkningen under oppholdet i Cape Town. Vi vil bruke tid på å gi noe tilbake til de som trenger det aller mest. Det er barn og ungdom som setter stor pris på å møte deg! Det blir sport, idrett og andre aktiviteter med gatebarn og barnehjemsbarn, i dette landet med de store kontrastene mellom fattig og rik.

Kvasse tinder i skolens bakgård

På grunn av skolens flotte beliggenhet, må vi bare få med oss toppturer på ski og brett! 

Jotunheimen med sine kvasse rygger og majestetiske topper, skal være vår lekeplass dette året. I taulag skal vi krysse isbreer og bestige flere 2000m-topper. Samhold og samarbeid er essensielt for å lykkes på disse spenstige turene.

 

Friluftsliv

I forbindelse med våre mange turer vil du få kjennskap til friluftsliv, bålkos og teltliv. Hva smaker vel bedre enn varm kakao, nygrillet marshmallows sammen med gode turkamerater rundt bålet? Dagens opplevelser blir gjenfortalt og gjenopplevd i lystig prat i solnedgangen.

 

Snøkiting og klatring/isklatring

Hardangervidda er kjent som en av verdens beste destinasjoner for snøkiting! Her blir du kurset og får teste ut hva snøkiting går ut på.

Skolen har enormt bra muligheter for variert klatring og buldring. Skolen har eget buldreanlegg og tilgang til innendørs klatrehall, samt utallige klatrefelt ute for alle nivå.

Passer linja for deg?

Det kreves ingen forkunnskaper eller erfaringer for å starte på Paragliding - Det indiske hav, men du må være aktiv og motivert!

"Kanskje du har en drøm om å bestige en fjelltopp, pakke ut vingen, spenne på deg seletøyet, og løpe ut i fritt svev, høyt over bakken?
Nå har du sjansen!"

Spørsmål om linja?

Send en mail til linjelærer, Hannes.

Hannes Sveinsson

Hannes Sveinsson

Linjeleder Paragliding - Det indiske hav