PARAGLIDING

ALT OM LINJA


Ønsker du å sveve over noen av de fineste stedene i verden, i tillegg leke deg i pudder skolens bakgård Jotunheimen? Den utrolig populære paragliderlinjen har klart å gjøre drømmer virkelig år etter år. Vi skal klyve kvasse tinder, sitte rundt bålet med gode venner, og fly over verdens fineste landskap i Norge, Spania og La Réunion.

Reis

La Rèunion + Sierra Nevada

Fokus

Adrenalin

Paragliding

Paraglideropplæringen starter i Norge, her flyr vi først i skolebakken før vi går over til de høye flyturene. Vi har praktfulle flysteder i nærheten av skolen, men for å få best mulig erfaring og opplæring fortsetter vi kursingen i Spania og Sierra Nevada. Her bor vi sammen i tidenes koseligste atmosfære, med meget god mat og leiligheter omringet av palmer og flere badebasseng.

Vi har funnet det aller mest perfekte paragliderparadis på jord på La Rèunion med 350 rolige flydager i året.. Tenk deg å sveve høyt over et landskap man i fra før sliter med å beskrive med ord. 

Priser

Kost og losj
75 000,-
Kost/losji dekker hus og mat i den tiden skolen er åpen.
Felleskostnader
15 000,-
Felleskostnader dekker bl.a utstyrsleie, kopiering, valgfag, fellesfag, fellesturerr
Linjekostnad
48 000,-
Linjekostnader dekker bl.a. alle turer innland/utland, aktiviteter, instruktører, utstyrsleie

Studiereise

I Det indiske hav har vi funnet en godt bevart hemmelighet, den forbløffende øya La Réunion. Et lite paradis for paragliding og store opplevelser. Tette jungler, med hemmelige oaser og fossefall som lyser opp den frodige vegetasjonen. Isolerte landsbyer uten veier, som uventet dukker opp klistret til fjellsidene. Kvasse fjell, og spektakulære grønne daler. De dramatiske forandringene i fauna og klima gjør denne øya til et reisemål du ikke finner maken til andre steder. 

I løpet av høsten reiser vi også til Sierra Nevada for å få den beste grunnopplæringen innenfor paragliding. Her bor vi sammen i tidenes koseligste atmosfære, gode flyforhold og omringet av palmelunder.

For å sikre oss tid i forhold til avslutning av corona-pandemien, vil studieturene gjennomføres våren 2022.

Kvasse tinder i skolens bakgård

På grunn av skolens flotte beliggenhet, må vi bare få med oss toppturer på ski og brett! 

Jotunheimen med sine kvasse rygger og majestetiske topper, skal være vår lekeplass dette året. I taulag skal vi krysse isbreer og bestige flere 2000m-topper. Samhold og samarbeid er essensielt for å lykkes på disse spenstige turene.

 

Friluftsliv

I forbindelse med våre mange turer vil du få kjennskap til friluftsliv, bålkos og teltliv. Hva smaker vel bedre enn varm kakao, nygrillet marshmallows sammen med gode turkamerater rundt bålet? Dagens opplevelser blir gjenfortalt og gjenopplevd i lystig prat i solnedgangen.

 

Snøkiting og klatring/isklatring

Hardangervidda er kjent som en av verdens beste destinasjoner for snøkiting! Her blir du kurset og får teste ut hva snøkiting går ut på.

Skolen har enormt bra muligheter for variert klatring og buldring. Skolen har eget buldreanlegg og tilgang til innendørs klatrehall, samt utallige klatrefelt ute for alle nivå.

Passer linja for deg?

Det kreves ingen forkunnskaper eller erfaringer for å starte på Paragliding - Det indiske hav, men du må være aktiv og motivert!

"Kanskje du har en drøm om å bestige en fjelltopp, pakke ut vingen, spenne på deg seletøyet, og løpe ut i fritt svev, høyt over bakken?
Nå har du sjansen!"

Spørsmål om linja?

Send en mail til linjelærer, Hannes.

Hannes Sveinsson

Hannes Sveinsson

Linjeleder Paragliding - Det indiske hav