Unike studiereiser Valdres vs Verden

Studieturene er fantastiske! De tar deg fra det kjente til det uventede og spennende. Du får oppleve andre kulturer og naturopplevelser som er ukjente og sterkvakre, møt folk som opplyser deg, bli med på hjelpeprosjekter som gjør hverdagen gladere og bedre. Gjør linjeaktiviteter i land som har perfekte forhold for disse opplevelsene.

Vi reiser til
Reisekart Interaktivt Vfhs

Costa Rica, Brasil, Sør-Afrika, Portugal, Namibia, Botswana, Zimbabwe, New Zealand, Costa Blanca, Alpene, Kilimanjaro, Nepal, Italia og Interrail Europa.

Valdres Folkehogskole Cuba

Å reise sammen med klassen din og ha et spennende undervisningsopplegg, med skolens erfarne kontakter i utlandet, er ikke så lett å få til på egenhånd. Det er dette som er unikt med reisene våre!

Valdres Folkehogskole Kulturer

Stammemøter! Å møte hverandres kulturer er fascinerende og skaper kontakt og forståelse.

En viktig del av studieturene er spennende aktiviteter i landene vi er i.

Fra en strand på New-Zealand.
Fra en strand på New-Zealand.

Små innblikk i store opplevelser

Valdres Folkehogskole Skoleundervisning

Her besøker vi en skole i Sør-Afrika der vi deltar og bidrar i undervisningen. En stor opplevelse for oss alle. Det er viktig å gi noe tilbake til folket og landene som tar oss så godt i mot. Det kan være mye forskjellig, alt etter hva behovet er. På denne turen bidro elevene til en container som kunne brukes som dropin for Hiv-testing og helseinformasjon.

Små paradisøyeblikk…

Forvent uforglemmelige opplevelser og gode minner
Forvent uforglemmelige opplevelser og gode minner