Vertikal - klatring og ski

ALT OM LINJA

Ønsker du å ta deg opp vertikale klatrevegger og nyte den herlige følelsen av mestring ved å stå på toppen av et fjell, en klatrerute eller et bulder? Ønsker du å oppleve spisse tinder med nydelig utsikt og bunnløs pudder? Da er dette linja for deg! Landets høyeste fjellvillmark, Jotunheimen, er vår leikegrind hele året. Brede smil og et fartsfylt skoleår venter i vintereventyret.

Reis

Hellas og Alpene

Fokus

Klatring og ski

Priser

Kost og losj
83 000,-
Kost/losji dekker hus og mat i den tiden skolen er åpen.
Felleskostnader
16 000,-
Felleskostnader dekker bl.a utstyrsleie, kopiering, valgfag, fellesfag, fellesturer
Linjekostnad
53 000,-
Linjekostnader dekker bl.a. alle turer innland/utland, aktiviteter, instruktører, utstyrsleie

NB! Støtten fra Lånekassen vil dekke alle linjens kostnader! Du trenger ingen egenkapital.

Les alt om økonomi og forsikringer

Søk om lån og stipend hos fra Lånekassen

Studiereise

Klatretur til Hellas med over 2000 ruter på alle nivå på unike formasjoner på kalkstein. Hviledagene utnytter vi til sol, bading, båttur og god mat.

Skianleggene rundt Schladming byr på fantastisk skogskjøring og har et gigantisk nettverk av skiheiser. Her bor vi knappe 50 meter fra skitrekket! Så etter frokost er det bare å slenge skiene på nakken og gå de få meterne bort til gondolen som tar deg opp til over 2000 moh.

Klatring og ski

Vertikal byr på mengder med klatring og ski. Du vil også få grundig undervisning innen skredvurdering, skiteknikk og turplanlegging.

Friluftsliv

På våre mange turer vil du få kjennskap til friluftsliv, bålkos og teltliv. Hva smaker vel bedre enn varm kakao, nygrillet marshmallows sammen med gode turkamerater rundt bålet? Dagens opplevelser blir gjenfortalt og gjenopplevd i lystig prat, kanskje i solnedgangen?

Passer linja for deg?

Denne linja passer både for deg som aldri har testet klatring før og for deg som har god erfaring med buldring eller klatring. Du bør ha stått på ski før, men det kreves ingen erfaring med topptur. Er du motivert til å bruke vinteren i fjellet på ski, oppholdsdagene i klatreveggen og kveldstimene rundt et bål med gode venner? Da er dette linja for deg!

Spørsmål om linja?

Send en mail til linjeleder Eira, eira@vintereventyr.no

Eira Granviken Midtgaard

Eira Granviken Midtgaard

Linjelærer Eksotisk Friluftsliv - Karibien