SAFARI X

ALT OM LINJA

Bor det en eventyrer i deg? Har du lyst å være med på tidenes eventyr gjennom Namibia, Botswana og Zambia? I løpet av året på Safari X skal vi sammen utforske Norge og Afrika på nært hold med heftige aktiviteter og sterke kulturmøter.

 

 

Reis

Namibia + Botswana + Zambia

Fokus

Safari

X = det ukjente, ekstreme opplevelser og utfordringer


Helikopter over Victoriafallene, rafting i Sjoa, kitekurs på vinteren, sandboarding, klatring, snøhuletur, fatbike ned sanddyner, surfing, amazing race, downhillsykling i Hafjell og mye mer. Som elev på Safari X får du virkelig muligheten til å utfordre deg selv i en mengde varierte aktiviteter, samtidig som du får utforske hva du brenner for.

Priser

Kost og losj
83 000,-
Kost/losji dekker hus og mat i den tiden skolen er åpen.
Felleskostnader
16 000,-
Felleskostnader dekker bl.a utstyrsleie, kopiering, valgfag, fellesfag, fellesturer
Linjekostnad
55 000,-
Linjekostnader dekker bl.a. alle turer innland/utland, aktiviteter, instruktører, utstyrsleie

Studiereise

Safari betyr reise, og sammen skal vi ut på vår livs safari gjennom tre land i Vest-Afrika. Fra Livingstone og den majestetiske Victoria-fossen i Zambia, drar vi videre igjennom safariparadiset Botswana og ender til slutt i Namibia med lange sandstrender og verdens største sanddyner.

Denne turen inneholder det meste, fra sterke kulturmøter med lokalbefolkningen, nære møter med ville dyr og enestående vakker natur. Vi skal besøke ideelle organisasjoner, bli kjent med lokale ungdomsgrupper og teste ut en rekke fartsfylte aktiviteter som fallskjermhopp, surfing, quad-bike, sandboarding, helikopter, safariwalk, nesehorn, ATV, ørkensanddynene, nattsafari, fatbike og telting i bushen.

Er du klar for oppdagelsesferd?

Opplevelser i Norge


Valdres folkehøgskole ligger ved foten av Jotunheimen som er en perfekt arena for å dra på spennende turer året rundt. På høsten skal vi sammen prøve ut rafting, klatring, terrengsykling, juving, paintball, fekting, brevandring, curling, topptur og solodøgn. Vi skal lære om afrikansk kultur og historie, teste spennende matretter og prøve oss på afrikansk dans.

Utover vinteren og våren blir det blant annet alpint/telemark/snowboard, kiting, langrenn, snøhuletur, amazing race og solidaritet i praksis.

Passer linja for deg?

Dette er linja for deg som ikke er redd for å utfordre deg selv i heftige aktiviteter i nye miljø, liker å være på reise, setter pris på andre kulturer, og vil finne din indre eventyrer!