FREERIDE

ALT OM LINJA

Dette er linja for deg som elsker vinteren og ønsker å nå høye fjelltopper for å nyte lange nedkjøringer på ski! Vi har fokus på fartsfylte aktiviteter i et godt fellesskap med ski, toppturer, stisykling og surfing som hovedfokus. 

 

Reis

Marokko + Alpene

Fokus

Ski + topptur

Klar for å ha Jotunheimen som lekeplass et helt år?

Ved hjelp av ski og feller skal vi sammen oppleve storslagne utsikter og nedkjøringer mens vi bestiger flere av de høyeste toppene i Norge. Jotunheimen er og blir vår lokale lekegrind, men skitrekkene og fjellene i Hemsedal og Sogndal er heller ikke langt unna.

Ski- og toppturbaserte aktiviteter er vårt hovedfokus, men i løpet av året får du også prøve deg på en rekke andre varierte og spennende aktiviteter.

Priser

Kost og losj
83 000,-
Kost/losji dekker hus og mat i den tiden skolen er åpen.
Felleskostnader
16 000,-
Felleskostnader dekker bl.a utstyrsleie, kopiering, valgfag, fellesfag, fellesturer
Linjekostnad
53 000,-
Linjekostnader dekker bl.a. alle turer innland/utland, aktiviteter, instruktører, utstyrsleie

Studiereise

Vi håper du vil bli med på en tur til - Taghazout Bay, Marokko! På denne turen vil vi ta deg med på en uforglemmelig reise fylt med spenning, eventyr og kulturelle opplevelser. Vi har et hovedfokus på denne turen og det er felleskapet og surfingen. Det blir fort mange timer på stranden og surfebrettet.

Du utforsk bølgene langs Marokkos fantastiske kystlinje med erfarne instruktører, som vil veilede deg gjennom surfetimene og sørge for at du føler deg trygg og komfortabel uansett ferdighetsnivå. I tillegg til surfing ønsker vi også spennende aktiviteter som sandboarding, surfskate-leksjoner, camelridning og ATV-turer velkommen- perfekt for å utforske den varierte og naturskjønne omgivelsene rundt Taghazout Bay.

Men det er ikke alt! Vi ønsker også å gi deg en smak av den rike kulturen og tradisjonene i Marokko. Gjennom kulinariske opplevelser, lokale utflukter og spennende kultur, vil du få muligheten til å fordype deg i den unike atmosfæren og gjestfriheten til dette fantastiske landet.

Bli med oss ​​på denne utrolige reisen og bli inspirert av skjønnheten i Marokko mens du dyrker din lidenskap for surfing og eventyr!

Finn flyten på sykkel og surfebrett!

Før snøen faller skal vi utnytte det fantastiske stinettet vi har her i Valdres på sykkel. Vi leier gode fulldempede terrengsykler de ukene vi tilbringer på stier her i Valdres, og på turer til Trysil og Sogndal.

Vi skal også dra på surfetur til Marokko og Hoddevika, gjennomføre 3 dagers kitekurs, klatre ute og inne, og teste ut juving, paintball, gokart, bob, skeleton og isklatring. Du vil også få grundig undervisning innen skredvurdering, skiteknikk og turplanlegging. 

Passer linja for deg?

Dette er linja for deg som både aldri har syklet sti og surfet før, eller har god erfaring med begge deler. Du bør ha stått noe på ski før, men det kreves ingen erfaring med feller og toppturutstyr. Du bør være i grei fysisk form, motivert for å stå mye på ski, overnatte ute og innstilt på å gå oppover for å «earn your turns». 

 

Spørsmål om linja?

Send en mail til linjelærer Sindre

Sindre Balstad

Sindre Balstad

Linjelærer Freeride - Jotunheimen - Alpene