Basecamp Mount Everest

ALT OM LINJA

Kanskje er dette året i ditt liv som du kan gå blant verdens høyeste fjell! Det blir gammel granitt, sprø is, bunnløs puddersnø, turer i noe av det fineste og villeste, kvasse tinder, bålkos og svette! Dette er noen smakebiter av eventyropplevelsene på Basecamp Mt. Everest.

Reis

Alpene + Himalaya

Fokus

Fjell og friluftsliv

Priser

Kost og losj
83 000,-
Kost/losji dekker hus og mat i den tiden skolen er åpen.
Felleskostnader
16 000,-
Felleskostnader dekker bl.a utstyrsleie, kopiering, valgfag, fellesfag, fellesturer
Linjekostnad
55 000,-
Linjekostnader dekker bl.a. alle turer innland/utland, aktiviteter, instruktører, utstyrsleie

Studiereise

Alpene - Østerrike - Schladming

Schladming som arrangerte alpint VM 2013 byr på bakker i verdensklasse! Park, pudder og flotte løyper. Mange lokalkjente skilærere er med oss og hjelper til for at alpeturen skal bli en uforglemmelig opplevelse. Vi får også mulighet til å gå på topptur i området som gir unike muligheter for fantastisk skikjøring og mektige naturopplevelser ved Østerikets høyeste fjell!

 

Himalaya - Nepal - Everest Basecamp

Bli med på trekking blant verdens høyeste fjell! Målet er Everest Basecamp og fjellet Kala Patar. Gå langs de gamle stiene og ferdselsårene inn i Sherpane sin verden. Får å nå målet er ikke bil eller buss noe alternativ. Langs ruta vi går er det ikke veien og den eneste måten å komme seg fra landsby til landsby er til fots. Hester og etter hvert yakokser er det eneste utenom beina som duger her!

En slik tur er en het unik mulighet for å oppleve tynn luft, skue opp på verdens høyeste fjell, Mt. Everest og oppleve Sherpanes kultur på nært hold!

Vi ønsker å gi noe tilbake til folket når vi får lov å bruke landet. Bli med på å hjelpe barn og ungdom som en del av turen. Vi støtter barnehjem med hjelp til oppussing, bøker, undervisning og mat.

Passer linja for deg?

Litt tekst om dette

Spørsmål om linja?

Send en mail til rektor Jens.

Jens Rindal

Jens Rindal