Søk her SØK HER
CV

Stian Ulberg Prorektor

Send e-post

Prorektor fra 2003. Har vært linjelærer for idrett og friluftsliv.

Utdannelse
Adjunkt med tilleggsutdanning. Fordypning i friluftsliv og informasjonsteknologi. Har vært elev ved Valdres folkehøgskole.

SAGT OM STIAN

Korleis ska ein beskrive Stian? Eg fekk 150 ord til disposisjon, men her treng ein ei heil bok! Makan til kar ska ein leite lenge etter. Han stiller alltid opp når det er noko. Er det snakk om ein ekstra tur i lysløypa så gjer han gjerne det mellom middag og leggetid for ungane. Han er og ein av Valdres sprekaste, samt snillaste. På mine to år på Valdres folkehøgskole har eg aldri sett Stian sint. Det seier sitt.

Sjølv om Stian ikkje ragar over 1.70 så må du aldri, eg nemner aldri undervurdere Stian. Det har eg dessverre gjort. Er det snakk om terrengsykling, så tek han deg, motbakkeløp, så tek han deg, i langrennsløypa så tek han deg, ja, han slår deg til og med på kjøkkenet! Nei, ver audmjuk ovanfor Stian.

Som ein konklusjon har eg kome fram til at Stian må vere noko av det betre eg har møtt. Han har alt, utstråling, sosial og reflektert. Han er og eit stort forbilde for meg og mange andre.