Søk her SØK HER
CV

Mia Nordbø Møller Linjeleder SafariX

Send e-post

Fysioterapeut. Årsstudium friluftsliv og naturguiding. Har vært elev på folkehøgskole.

Yrkeserfaring
Ansatt siden høsten 2013 som linjelærer på linjene Bratt friluftsliv – Himalaya og Xsports-New Zealand. Jobbet som fysioterapeut, miljøarbeider for sesongarbeidere for KRIK Hemsedal vinteren 2013.

Elev Ingrid Haukalid om Mia

Først og fremst er Mia en utrolig omsorgsfull person som ser hver enkelt elev på en helt spesiell måte.  Hun bryr seg oppriktig om hvordan vi har det, og har alltid tid til en prat. Og når man snakker med Mia har hun fullt fokus på deg. Mia har en positiv utstråling, sprer masse glede og det er godt å være rundt henne. Hun har mye kompetanse innen idrett og friluftsliv og er flink til å lære bort. Mia har mange små og store tips som det er godt å ha med seg i møte med nye utfordringer.

Med sin ungdommelige humor og væremåte er hun en naturlig del av gjengen. Mia kan være spontan og fleksibel, men har alltid full kontroll. Hun er strukturert, ansvarsfull og presis. Mia lar elevene være med å påvirke undervisningen. Hun er åpen for idéer og ønsker at folkehøgskoleåret skal bli best mulig for DEG. For meg har ikke Mia bare vært en fantastisk og inspirerende lærer, hun har også blitt en god venn og forbilde.