Søk her SØK HER
CV

Manuel Garcia Linjeleder Internasjonal linje

Send e-post

Ph.D i Philology fra Cuba. Fordypning i teater, sosial kommunikasjon, filologi.

Yrkeserfaring
Har vært ansatt hos oss siden høsten 2010 som linjelærer for Cuba-Explore-Costa Rica. Jobber nå som koordinator for Internasjonal linje. Tidligere arbeidsforhold: Lærer i teaterhistorie, regissør i 6 år, professor i kunst- og teaterhistorie i 2 år, litteraturrådgiver.

ELEV IRENE KRISTENSEN OM MANUEL GARCIA

En diamant har mange sider; fantastiske fasetter som sammen skaper noe vakkert og verdifullt. Ikke alle diamanter blir dyre edelstener på ringer og smykker; noen ender opp som lærere i et kaldt vinterlandskap i Norges mektige fjellheim. Manuel er en slik diamant, med hundrevis av sider og egenskaper som danner en mann det er verdt å bli kjent med. Heldigvis er det ikke mye som skal til for å bli kjent med den smågale cubaneren, han sørger nemlig for å dele av seg selv og sin ubetingede omtanke gjennom gode, varme klemmer, fine samtaler, store smil og smittende latter.

Hos Manuel står døra alltid åpen, både hjertedør og husdør, i vinterhvite Valdres og på varme Cuba - og sjansen for at kaffien (les: ekte, cubansk kaffe av beste sort) allerede står klar, er stor. Cuba har en god representant i Manuel, som legger sjela si i arbeidet med å vise oss nordmenn hjemlandet sitt, og alt det har å by på av kultur, natur og mennesker. Etter en tur til Cuba sammen med denne mannen, oppdager man at den lille øya i Karibien er så mye mer enn rom, revolusjon og sigarer.

Manuel; cubaneren, galningen, poeten, reservefaren og vennen - for livet.

Valdres folkehøgskole

N-2920 Leira i Valdres
61 35 95 00
valdres@vintereventyr.no

Informasjon
Varsel fra yr.no 5 2.0 m/s Delvis skyet