Søk her SØK HER
CV

Jens Rindal Rektor

Send e-post

Rektor på Valdres Folkehøgskole siden høsten 2007.  Har tidligere vært ansatt i 13 år på Folkehøgskolen 69 grader Nord  i roller som rektor/inspektør/økonomileder . Vikar for studentpresten v/Handelshøgskolen i Nord-Norge i ett år. Teamtjeneste for NKSS i ett år og drevet som selvstendig næringsdrivende i 10 år.

UTDANNELSE
Siviløkonom fra Handelshøgskolen Nord-Norge, Bibelskole (NKSS) og kurs i coaching BI.

Elev og stipendiat Jens Seip om Jens

Valdres folkehøgskole er heldige som har Jens Rindal som rektor. Han er åpen, gir av seg selv, og er virkelig interessert i å bli kjent med elevene. Som elev kan du alltid føle at du kan komme til Jens om du har noe på hjertet. Er det noe du er fornøyd med, misfornøyd med, eller om du bare vil ha noen å diskutere et fremtidig studievalg med så er døra til Jens’ kontor alltid åpen.

Jens har en lederstil som bygger på åpenhet, raushet og tillit. Som ansatt eller stipendiat opplever man at han ser deg, og alltid ønsker å være der for deg hvis du skulle trenge det. Alle som jobber på Valdres folkehøyskole brenner for det de gjør, og Jens gir dem friheten og muligheten til å være den beste versjonen av seg selv.

Jens har alltid elevenes trivsel og læring som sitt største fokus, og hans åpne og tillitsbyggende lederstil har aldri vært noe hinder for at han tør å ta, av og til tøffe valg han mener er til det beste for elevene. Han har også vist at han er en leder som står støtt gjennom gode, og mindre gode tider, og jeg tror jeg helt sikkert jeg kan si på vegne av ansatte, stipendiater og elever at vi er utrolig takknemlige for både jobben han gjør, og personen han er.