Søk her SØK HER
CV

Hannes Sveinsson Linjeleder Paragliding- Det Indiske Hav

Send e-post

Adjunkt med tilleggsutdanning. Fordypning i idrett og kroppsøving. Grunnfag psykologi og samfunnsfag. Befalsutdannig/Lederutdanning. Utdannet instruktør i paragliding med sertifisering for å undervise.

Yrkeserfaring
Ansatt hos oss siden 2010 som linjelærer for Altitude-Paragliding-Sør-Afrika. Tidligere yrkeserfaring; lærer i grunnskolen, rekruttbefal i luftforsvaret.

Elev Ole Thomassen om Hannes

Hannes, linjeleder for Altitude Paragliding Sør-Afrika. En lærer elevene nyter godt av. Tross sin unge alder (starten av 30-årene) har Hannes nok erfaring til at elevene føler seg trygg på at de har en lærer som tar trygge og reflekterte valg. En rolig type som tuller og skrøner og som glir lett inn i elevgjengen, men som samtidig har evnen til å kunne stå frem som leder og å ta elever seriøst når behovet er der.

Hannes er av den spontane typen som liker å utforske og som elev blir du dratt med på mange opplevelser og eventyr. Kunnskapen om friluftsliv og aktivitetene vi bedriver gjør at du føler alltid at sikkerheten er ivaretatt. Med erfaring som befal i forsvaret skulle en tro at elevene ikke hadde noe de skulle sagt, men Hannes lytter til de rundt seg og elevene blir inkludert i planlegging av året.

Fra mine 14 år på skole er Hannes uten tvil en av de bedre lærerne jeg har vært borti.