Søk her SØK HER
CV

Andreas Nordbø Møller Permisjon 2019/20

Send e-post

Adjunkt med tilleggsutdanning. Lærer innen idrett, friluftsliv og religion. Har også studert idrett, kultur og utviklingsarbeid, og tatt et halvt års skredkurs. Har vært elev og stipendiat på folkehøgskole.

Yrkeserfaring
Linjelærer siden høsten 2014.

ELEV ANITA RINGSETH OM ANDREAS

Andreas har studert idrettsbistand, og budd eit år i Tanzania der han lærte om afrikansk kultur og språk. Det gjer at han har mykje god kunnskap å lære vidare til elevane på linja Sport - Global - Afrika.

Som lærar er Andreas inkluderande og flink til å skape eit godt miljø. Det er viktig for han at alle elevane har det bra og at klassa fungerer som ein familie. Han er god til å legge til rette for våre ønsker og tek i mot alle forslag og meiningar.

Det er lett å bli glad i Andreas fordi han er svært positiv, omtenksam og alltid i godt humør. Han er ein sporty type som imponerer i alle idrettar og er glad i å vere på tur. Ikkje minst elskar han å leike, og på Sport-Global-Afrika er det alltid latter og god stemning. Han er oppteken av at vi skal kose oss, og på tur overraskar han gjerne med noko godt som marshmallows eller sjokoladekake!

Andreas seier han har fått drømmejobben, og vi er heldige som har fått drømmelæraren.