Studiereise

Zambia, Botswana og Namibia

Gjør deg klar for tidenes eventyr igjennom tre spennende og svært varierte land i Afrika! Sammen skal vi oppleve et stort kulturmangfold, mektig natur, heftige aktiviteter, fargerike folkeslag og mange, mange ville dyr!

129335261.jpg

Afrika

Vi starter turen i Livingstone, Zambia for å oppleve områdene rundt den mektige elven Zambezi som renner utenfor spektakulære Victoriafallene. Det 128 meter høye, og nesten 2 kilometer brede fossefallet er et syn og en lydopplevelse man sent vil glemme! Vi vil også dra på safari i den enkleste form, nemlig ved å rusle sammen i bushen, og forhåpentligvis se nesehorn på nært hold!

Etter Zambia skal vi utforske ville, øde og vakre Botswana. Det sies at det er dyrene som eier dette landet og det er kanskje ikke så rart når over 90% av landet består av deltaer, savanner og ørken. Fra Okavango Deltaet med sin utrolige frodige vegetasjon til Kalahari-ørkenens uendelige sanddyner er Botswana et paradis for de som vil oppleve ville dyr uten de store turistmengdene man kan finne i andre nasjonalparker i Afrika.

I Namibia skal vi bestige noen av verdens største sanddyner, enten med å gå på bena, på fatbike, med sandboard eller kjørende rundt på ATV! Og etter å ha vært på farten et par ukers tid i innlandet er synet av stillehavet som ruller innover endeløse sandbanker et herlig syn. Vi avslutter turen i Swakopmund, en behagelig ferieby, der det blir muligheter for hoppe i fallskjerm over ørkenen, og prøve seg på surfing, kanskje med noen vennlige sjøløver som publikum.

Dette er uker som vil sette dype spor igjennom sterke kontraster, heftige opplevelser og personlige møter. Er du klar for eventyr?

Søk nå
Våg mer