Studiereise

Sierra Nevada & La Rèunion

I Det indiske hav har vi funnet en godt bevart hemmelighet, den forbløffende øya La Réunion. Et lite paradis for paragliding og store opplevelser. I løpet av høsten reiser vi også til Sierra Nevada for å få den beste grunnopplæringen innenfor paragliding.

 

La Rèunion

Sierra Nevada: Her bor vi sammen i tidenes koseligste atmosfære, gode flyforhold og omringet av palmelunder.

La Rèunion: Vi har funnet det aller mest perfekte paragliderparadis på jord. Tenk deg å sveve høyt over et landskap man i fra før sliter med å beskrive med ord. Og et sted det nesten alltid er flybart, med rekord på 350 flydager i året.

Det indiske hav og øya La Réunion - Verdens mest eksotiske reisemål!

Et sydhavsparadis du garantert ikke har sett maken til!

Det er faktisk utenfor fatteevne hva denne øya kan tilby av opplevelser og inntrykk:

Tette jungler, med hemmelige oaser og fossefall som lyser opp den frodige vegetasjonen. Isolerte landsbyer uten veier som uventet dukker opp klistret til fjellsidene. Kvasse fjell og spektakulære grønne daler. De dramatiske forandringene i fauna og klima gjør det denne øya til et reisemål du ikke finner maken til andre steder. 

Kontraster:  Øde vulkansk landskap og røde ørkensletter byr på mektige opplevelser!

Her er det aktive vulkaner og fjell over 3000 meter, der vulkansidene er dekket av jungel. Vulkanen Piton de la Fournaise våkner til liv med jevne mellomrom, og er man på rett sted til rett tid kan vulkanen byr på storslått underholdning.

undefined

Rèunion har noen virkelig fine hvite strender med turkise laguner og korallrev utenfor. Her er det dykking blant korallene med sikt i verdensklasse. Ellers er de fleste strendene på La Réunion svarte av lava, men likevel nydelige for bading og vannsport.

Surf på de kjente stedene i Saint-Gilles, eller prøv deg på sportsfiske og prøv og få sverdfisk eller gullfinnetun på kroken.

Réunion ligger 800 km øst for Madagaskar. Det er kun de seneste årene at turister fra andre land har begynt å oppdage denne lille magiske øya, hvor 50% er regulert gjennom UNESCOs verdensarv liste.

Denne forbløffende øya er som et fjell plassert i det Indiske hav, med Piton des Neiges som rager 3 069 meter over havet. Réunion har en svært etnisk blandet befolkning med mange tradisjoner og interessant kultur. Hva med å pirre sansene på det travle markedet i Saint-Paul?

Det er bare å gjøre seg klar til en opplevelse utenom det vanlige. Dette er en av turene som står helt på listetoppen over de mest spektakulære flyturer i verden!

Faktisk hender det rett som det er at en ørn kommer seilende bort til deg, for å undersøke hvilken merkelig fugl du er. At det her er snakk om mektige naturopplevelser er det ingen tvil om. Det er deg og naturelementene!

Kultur og minnerike møter med nye mennesker!

undefined

Du vil få muligheten til å tilbringe tid med lokalbefolkningen under oppholdet på La Rèunion. Vi vil bruke tid på å gi noe tilbake til de som trenger det aller mest. Det er barn og ungdom som setter stor pris på å møte deg! Det blir sport, idrett og andre aktiviteter med lokalbefolkningen.

Søk nå
Våg mer