Studiereise

Hawaii

Midt i Stillehavet, 3 700 km fra fastlandet, ligger vakre Hawaii. Hawaii består av 8 hovedøyer, men det finnes over 100 vulkanske småøyer omgitt av korallrev i azurblått hav.

Enduro Hawaii Studiereise.jpg

Nord-Amerika

Palmene tar oss imot på flyplassen i Honolulu på øya Oahu. De neste dagene skal vi utforske hovedstadsøya med utforsking av de mest spektakulære postkortstrendene i verden, Honolulu-sentrum og Manoa falls trail. Vi skal også få omvisning på Pearl Harbor. Stedet hvor Japan angrep USA under 2. verdenskrig.

Den nyeste av USAs 50 stater er verdenskjent som surfingens fødested og vi skal selvfølgelig teste ut verdens beste bølger. På strender lengre og hvitere enn du kan forestille deg bryter bølgene som på filmlerretet og ved de lokales hjelp skal vi finne de største perlene.

Men det er ikke bare surfing de kan på Hawaii. De høye fjellene, det tropiske klimaet og Stillehavet gjør øyene til et Mekka for mange actionsporter. Det blir stisykling på stier i vulkanske landskap så vel som i tropisk regnskog. Det blir snorkling i Stillehavets stiligste korallrev. Vi skal sjekke ut lokal mat, kultur og historie. Vi skal ta beina fatt for å finne de mest spektakulære utsiktene på øyenes største fjell og nyte dagene i paradis.

Aloha!

Søk nå
Våg mer
Valdres folkehøgskole

N-2920 Leira i Valdres
61 35 95 00
valdres@vintereventyr.no

Informasjon
Varsel fra yr.no 5 2.0 m/s Delvis skyet